Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Anunţuri - Altele

NUNTĂ LA PALAT

Evenimentul devenit etalon al industriei nunților din Transilvania vă așteaptă cu porțile deschise între 16 și 18 Ianuarie 2015.

Expoziția de nunți "Nuntă la Palat" va veni și în 2015 cu multe noutăți din domeniu, aici se vor lansa colecțiile multor prestigioase case de modă, precum și noile colecții de bijuterii, decorațiuni, invitații de nuntă, etc.

Asociația Culturală Lida oferă posibilitatea de a te bucura la nunta ta de un moment artistic constând în muzică, dansuri și jocuri populare specifice zonei Ardealului. Dansatorii doresc să transmită bucuria de a trăi și tradițiile românești autentice.

Ansamblurile de dansuri populare vă pot face nunta mai frumoasă și vă pot transmite emoția muzicii și a dansului popular tradițional românesc!

Pentru iubitorii de muzică populară, Maria Golban Șomlea vă poate oferi momente artistice pentru o nuntă de neuitat. Prin muzica sa, Maria dorește să aducă în prezent și să ducă mai departe viața vetrelor tradiționale de altădată.

Program de vizitare:

Vineri 16 Ianuarie 12-19

Sâmbătă 17 Ianuarie 10-19

Duminică 18 Ianuarie 10-17

 

Sursa : http://www.nuntalapalat.ro/

 
Anunţuri - Altele

Pentru cei ce-si doresc sa inceapa

Pentru cei ce-au inceput sau vor sa reinceapa

Pentru cei ce-si doresc mai mult

Pentru parintii ce vor sa le ofere copiilor bucuria deprinderii de a canta la chitara dimpreuna cu o educatie muzicala solida

Curs de chitara, str. Florilor, bl.314, sc.1, ap.19   tel: 0766 787540

 
Anunţuri - Altele

STR. AVRAM IANCU NR.158 A

TEL:0753 738 046

E-MAIL: Aceasta adresa de e-mail este protejata de robotii de spam, aveti nevoie de JavaScript activat pentru a o vedea

 
Anunţuri - Altele

Inscrie-ti copilul la cursurile de limbi straine la centrul "Fantasia" de pe strada Avram Iancu nr. 158 A (in spatele restaurantului AS). Aici il invatam engleza, franceza si italiana.

Un curs simplu si eficient, pe intelesul copiilor, dezvoltat impreuna cu copii si creat in jurul modului lor particular de a invata o limba straina.

Cursurile se tin dupa masa iar limitele de varsta sunt intre 4 si 10 ani.

 
Anunţuri - Altele

inchei orice fel de asigurare, de masini, locuinte sau casco, la toate firmele de asigurari. informatii la telefon 0757409399

 
Anunţuri - Altele

vand apartament 2 cam,42 mp, superfinisat, mobilat, utilat, zona sens giratoriu, pret 22000 euro, numai bani cash, tel 0745 844 532

 
Anunţuri - Altele

Persoana fizica,execut lucrari de amenajari interioare, fainta, gresie, zugraveli parchet, etc si exterioare ,izolatii termice, tencuieli, de calitate la preturi rezonabile. tel. 0740 369 511

 
Anunţuri - Altele

Doresc sa iau in chirie un apartament cu 3 camere in Floresti (cat mai aproape de intrarea in Floresti, cum ar fi zona Muzeul Apei, Somesului etc.) in perioada 12-18.06.2011. Tel. 0744 131 757.

 
Anunţuri - Altele

Absolventa a Facultatii de Litere, actuala doctoranda, meditez la limba si literatura romana, orice nivel, la domiciliul meu, in Floresti, str. Eroilor. Sedinta este de doua ore. Pret: 30 ron. Meditez elevi seriosi, dornici sa invete. Tel: 0767823344. Mail : Aceasta adresa de e-mail este protejata de robotii de spam, aveti nevoie de JavaScript activat pentru a o vedea

 
Anunţuri - Altele

Absolventa a Facultatii de Litere, actuala doctoranda, meditez la limba si literatura romana, orice nivel, la domiciliul meu, in Floresti, str. Eroilor. Sedinta este de doua ore. Pret: 30 ron. Meditez elevi seriosi, dornici sa invete.

 
Mai multe articole ...

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner