Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Cluj-Napoca

Pe data de 5 iulie 2014 opera clujeană își va împlini unul dintre cele mai ambițioase planuri, acela de a realiza un spectacol în aer liber, un spectacol dedicat tuturor clujenilor.

Acest proiect se dorește a fi unul deschizător de drumuri, care inițiază o serie de producții anuale ale instituției noastre, realizate în aer liber, ce doresc să contribuie la consolidarea statutului de capitală culturală a cetății clujene dar și la dezvoltarea publicului de operă.

Plecând de la notorietatea titlului, dar și de la considerentul istoric ce leagă această operă verdiană de teatrul nostru liric, directorul Marius Vlad Budoiu a ales să ofere comunității clujene.

AIDA,
de Giuseppe Verdi

o superproducţie în aer liber,
realizată Sâmbătă, 5 iulie 2014, în Piaţa UNIRII din Cluj-Napoca!

Pentru a stabili o legătură și mai strânsă cu cetățenii Clujului, cei ce vor fi în fapt beneficiarii acestui produs artistic, am dorit să creăm o oportunitate pentru aceia care doresc să se implice în realizarea acestui spectacol; așa s-a născut

șansa de a fi actor!

Șansa de a fi actor se traduce într-o extindere a proiectului ce va asigura AIDEI monumentalitatea binemeritată, oferind în același timp ocazia unică de a face figurație-voluntară celor 500 de clujeni, care vor deveni astfel parte integrantă a acestui proiect.

Sursa articol: http://operacluj.ro/noutati/nou_aida14.html

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner