Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Cluj-Napoca

Vă invităm la teatru...mai bine zis la altfel de teatru. De ce spunem așa? Pentru că locația este una mai neobișnuită pentru persoanele care preferă sala de teatru. Această alternativă a câștigat deja foarte mulți simpatizanți printre iubitorii de teatru.

Poate vă încumetați să schimbați sala de teatru cu "sala'' de club și aveți ocazia să fiți spectatorii piesei NORWAY. TODAY de Igor Bauersima, în regia îndrăgitului actor și regizor clujean Sorin Misirianțu. Distribuția: Anca Lacusteanu și Adrian Balint.

Așadar, puteți experimenta dacă nu ați făcut-o de deja TEATRUL DE CLUB,  joi, 11 septembrie de la ora 21:00 în Diesel Club.

Astăzi e la modă să socializezi pe internet. Pe tot felul de site-uri, apar tot felul de indivizi, care mai de care mai ciudați. Unul dintre ciudații de care vorbeam s-a apucat să creeze un site pentru sinucigași. Culmea, site-ul are clienți din toată lumea și functionează uns. Doi adolescenți se cunosc pe acest site și se hotărăsc să moară împreună, aruncându-se de pe fiordurile norvegiene. Nici măcar să te sinucizi nu e usor în vremurile noastre. Tinerii noștri cu nume văratice, Julie si August întâmpină dificultăti mari și serioase în tentativa lor de a-și pune capăt zilelor. O comedie neagră de bună calitate te va ține preț de o oră cu sufletul la gură.”

Preţul unui bilet este de 20 Lei

Toate băuturile de la bar au reducere 20%

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner