Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Cluj-Napoca

Astăzi, 3 decembrie 2014, la ora 18:30, clujenii sunt invitați la Opera Națională Română pentru a urmări un spectacol de balet care îi va introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă. ”Spărgătorul de nuci” revine pe scenă în Cluj-Napoca cu o coregrafie feerică, specifică magiei Crăciunului.

Distribuția care animă splendidul spectacol pe scena Operei clujene este formată din: Andreea Jura, Dan Haja, Adelina Filipaș, Marius Toda, Romulus Petruș, Monica Pintea Martin, Vlad Maier, Laura Pop, Valentin Mihăilă, Robert Kálmán, Vlad Maier, Dalia Costea, acompaniați de un grup de eleve al Liceului de Coregrafie ”Octavian Stroia”.  Corul și Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca se vor afla sub bagheta dirijorului Horváth József. Coregrafia și regia artistică sunt semnate de Vasile Solomon.

”Spărgătorul de nuci” este unul din cele mai îndrăgite spectacole jucate în preajma sărbătorilor, beneficiând de notorietate și fiind transpus de-a lungul timpului în balet pe gheață, desen animat, carte ilustrată și film artistic. Baletul are două acte care se desfășoară pe partiturile lui Piotr Ilici Ceaikovski, bazându-se pe basmul omonim semnat de Alexandre Dumas.

Sursă: www.monitorulcj.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner