Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Cluj

Din această lună Asociația Lida a demarat un proiect dedicat promovării valorilor culturale românești. Pe reprezentanții asociației îi veți găsi în grădinițele, școlile și liceele din Cluj-Napoca.

De ce?  Prezența lor acolo este cu scopul de a readuce în prim plan dansul popular românesc prin atragerea unui număr cât mai mare de copii și tineri în acest demers.

Asociația Lida oferă acestora șansa de a face parte din ansamblurile de dansuri populare ale asociației. Pentru înființarea unui ansamblu este necesar un număr de minim 5 perechi de copii sau tineri din cadrul aceleași instituții de învățământ.

Învățarea tradițiilor se poate face într-un mod mult mai atractiv prin jocul popular datorită veseliei, ritmicității specifice acestuia. Cunoașterea detaliilor costumelor populare este încă un câștig pentru copiii și tinerii care vor fi parte a proiectului asociației.

Despre Asociația Culturală Lida. Înființată în anul 2010, obiectivul principal al asociației este să contribuie la formarea şi educarea copiilor în spiritul valorilor tradiţionale românești. Prin toate activităţile şi demersurile pe care le întreprinde, asociația, contribuie la perpetuarea obiceiurilor şi tradiţiilor populare, aducând în prim plan şi susţinând adevaratele valori ale românilor.

Contact:

Maria Crişan- Preşedinte

Tel: 0745 045 549

E-mail:  Aceasta adresa de e-mail este protejata de robotii de spam, aveti nevoie de JavaScript activat pentru a o vedea

Daniel Rusu

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner