Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Cluj

În data de 7 noiembrie, începând cu ora 17,00 pe scena din Iulius Mall, Cluj-Napoca, veți avea ocazia să vă bucurați de un spectacol artistic de excepție oferit de Asociația Culturală Lida.

"Tradițiile inspiră și dăinuiesc" este evenimentul pe care organizatorii l-au pregătit publicului clujean din dorința de a readuce cântecul, dansul și portul popular românesc la loc de cinste.

Evenimentul face parte dintr-un proiect mai amplu al Asociației Culturale Lida, proiect care își propune să promoveze tradițiile culturale românești în rândul copiilor și tinerilor din Cluj-Napoca.

"Obiectivul asociației este să contribuie la formarea şi educarea copiilor în spiritul valorilor tradiţionale. Prin toate activităţile şi demersurile pe care le întreprindem în cadrul asociației noastre, ne dorim să contribuim la perpetuarea obiceiurilor şi tradiţiilor populare, aducând în prim plan şi susţinând adevaratele valori ale românilor'', Maria Crișan, președintele Asociației Culturale Lida, inițiatorul proiectului.

Două ore de încântare și frenezie ne așteaptă vineri, 7 noiembrie, pe scena Iulius Mall alături de copii și tineri dansatori, reprezentând câteva din ansamblurile de dansuri populare clujene: Poienița, Jucăușii de pe someș, Tradiții Someșene, Mugurii Stolnei.

D-na Maria Golban Șomlea, în caliate de invitat de onoare ne va oferi un moment artistic dedicat cântecului popular românesc.

Vă invităm așadar, la o întâlnire cu tradiția, muzica și dansul popular.

Asociația Culturală Lida

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner