Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 50
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Diverse

Unii dintre dumneavoastră mă cunoaşteţi şi m-aţi şi votat pentru a vă reprezenta interesele în Parlamentul României. În dubla mea calitate de fiu al locului şi de senator, vă doresc acum, în preajma Sărbătorilor, să fiţi mai atenţi la cei de lângă voi, mai buni, mai plini de speranţă. Vă mărturisesc faptul că şi mie îmi doresc aceleaşi lucruri: mai mult timp lângă familie, mai mult calm şi seninătate. Este adevărat că, de multe ori, Crăciunul e şi un prilej de bilanţ, dar oricât de neplăcute ar fi fost lucrurile, oricât Guvernul s-ar fi încăpăţânat să iasă totul pe dos: Legea pensiilor, Legea educaţiei, Legea salarizării, miracolul sfânt al naşterii lui Iisus ne îndeamnă să renunţăm, ca într-un adevărat armistiţiu, la armele politice şi să le recomandăm tuturor să reflecteze în acest scurt răgaz la ce au greşit şi la ce mai poate fi îndreptat.

Puteţi să vă gândiţi şi dumneavoastră, la fel ca şi mine, cum putem schimba unele lucruri. Ca tot ardeleanul şi eu sunt adeptul ideii lucrurilor bine făcute. Niciodată nu m-am simţit mai umilit decât văzând că angajamentele mele luate în slujba dumneavoastră nu pot fi finalizate. Rolul unui partid aflat în Opoziţie este ingrat, dar niciodată nu mi s-a părut atât de dificil să nu-ţi poţi exprima în mod democratic dreptul de veto. Politica votului tip blocaj, al nerespectării deciziilor Curţii Constituţionale, al încălcării separaţiei puterilor în stat m-au pus în dificultate nu numai pe mine, pe toţi cei care cred în valorile democratice.

Ştiu că aveţi motivele dumneavoastră de a fi nemulţumiţi, la rându-vă, şi unele exced, mai mult ca sigur, celor enumerate de mine. De aceea, voi lupta ca anul viitor să fie mai bun, mai drept şi mai prosper şi să aducă schimbările pe care ni le dorim cu toţii!

 

Senator PSD de Cluj,
Alexandru CORDOŞ

 

Comentarii  

 
+1 # ioi 21-12-2010 17:32
ioi.
copie si paste: http://www.alexandrucordos.ro/sarbatori-fericite :)
la ce echipa de fotbal a jucat? :-"
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner