Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Diverse

În preajma sărbătorilor de iarnă spiritul solidarității, al ajutorului necondiționat este parcă mai puternic. Probabil că magia acestor zile premergătoare Crăciunului ne cuprinde pe toți și inevitabil, conștient sau mai puțin conștient, ne dorim să fim mai buni, să facem lucruri care să aducă bucurie semenilor noștri, să dăruim din suflet.

Tot în acest context se înscrie și evenimentul la care ne-am propus să ne oprim în acest articol, organizat de Facultatea de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca,  în perioada 8-11 decembrie, și anume, campania caritabilă „Hai la o Cafea!

Proiectul „Hai la o Cafea!” , care a ajuns anul acesta la a IX-a ediție are drept scop strângerea de fonduri pentru studenții orfani și cei care provin din centrele de plasament din cadrul UBB. Sponsorul principal al acestei campanii este NESTLE Alegria și se desfășoară în parteneriat cu Asociația Studențească Philohistoriss, Asociația Studenților Secției de Marketing, Organizația Studenților Economiști, Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, Societatea Hermes și Teatrul RE-ACT.

Principalul obiectiv al acestei campanii este acela de a face o bucurie, înaintea sărbătorilor de iarnă, colegilor noștri din universitate. Pentru aceasta, voluntarii campaniei vor oferi ceai, cafea, ciocolata caldă, semne de carte, căni, dar și alte produse Nestle, tuturor celor care vor dori să facă o donație. Centrele în care se va desfășura campania sunt: Sediul Central UBB, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Litere și Facultatea de Sociologie și Asistență Socială.

Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 1, Cluj-Napoca

Facultatea de Litere UBB

Adresa: Str. Horea, nr. 31, Cluj-Napoca

Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii Cluj

Adresa: Traian Mosoiu nr. 71, Cluj-Napoca

Sursa: http://cluj.com

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner