Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Cel mai mare festival de fotografie din Estul Europei!


Daca nu ai ajuns încă la Photo Romania Festival, mai ai timp s-o faci până în 25 mai! Cel mai mare festival de fotografie din Estul Europei se desfășoară la Cluj-Napoca și se află la cea de-a 4-a ediție.

40 de expoziții, 15 ateliere, 4 competiții, 5 concerte și 20 de evenimente speciale aduc pasionații de fotografie între până în 25 mai în 35 de locuri din oraș, de la Parcul Central, Piața Unirii și Bastionul Croitorilor și până la Liberty Technology Park, muzee, săli de artă și cafenele.

Ediția din acest an a fost gândită ca un adevărat manifest cultural, fiind o platformă complexă de explorare a fotografiei din toate perspectivele ei şi un teritoriu de dezbateri despre impactul de zi cu zi al imaginii.

Photo Romania Festival 2014 mai înseamnă și lansarea celei mai mari academii de fotografie din România, Photo Romania Academy, precum și pregătirea primului muzeu de fotografie din țară, realizat împreună cu Primăria Cluj-Napoca și Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei.


Academia Photo Romania este un proiect inițiat de echipa festivalului și care urmărește dezvoltarea fotografilor români și străini prin intermediul unor ateliere susținute de profesioniști recunoscuți în plan internațional. Desfășurate cu grupuri reduse de cursanți și cu un program intensiv de 1-2 zile, atelierele pun accent pe partea practică – realizarea de fotografii ori alte materiale și analizarea acestora împreună cu trainerul. Înscrierea la ateliere se realizează contra cost, iar informațiile complete se găsesc pe pagina http://www.photoromaniafestival.ro/academia/.


 

sursa:http://www.romaniapozitiva.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner