Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Cel mai nou film românesc, „America, venim!”, va fi proiectat miercuri seara la Cluj în prezența regizorului și a unui protagonist, după avanpremiera de la ediția din acest an a festivalului de film Transilvania.
Filmul va fi proiectat din 19 septembrie în cinematografele Cinema City Iulius Mall și Polus Center și respectiv „Florin Piersic”.

Proiecția de miercuri seara de la ora 20 de la „Florin Piersic” e mai specială: vor fi prezenți regizorul Răzvan Săvescu şi unul dintre protagoniști.
„America, venim!” este lungmetrajul de debut al regizorului, după un scenariu semnat de Răzvan Săvescu și Oana Ioachim. Producția este realizată de Tudor Giurgiu și Bogdan Crăciun.

„America, venim!” pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima dată la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum și lipsa noțiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate.

Cinci actori, împreună cu directorul teatrului, traversează oceanul pentru a susține un spectacol la New York, la invitația consulatului român. Nu totul merge, însă, conform planului, astfel că actorii hotărăsc, pentru câțiva bani în plus, să înceapă colaborarea cu un impresar local, tot român, stabilit în SUA de mulți ani, care le promite un turneu de senzație la comunitățile de români din diaspora americană.
În rolurile principale spectatorii îi vor recunoaște pe Mihai Călin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, cunoscuți publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinți, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.

sursa:http://actualdecluj.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner