Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Poker, Joi, 9 octombrie de la ora 20,00 la Reactor Cluj

A doua productie a Asociatiei Reciproca in colaborare cu REACTOR de creatie si experiment, Poker este un spectacol pilot demarat in cadrul proiectului De la proza contemporana la spectacol prin sustinere reciproca, proiect care isi propune intalnirea dintre tineri scriitori si companii de teatru independente.

Avand la baza romanele ”Poker” si ”Poker.Black Glass” ale lui Bogdan Cosa, spectacolul „Poker” propune o structura dramatica moderna, familiara spectatorului contemporan de teatru.

Poker” il are in prim plan pe Tudor, un tanar de douazeci si ceva de ani, surprins in cateva momente definitorii din evolutia sa ca adult. Trecand prin experienta lumii underground si a jocurilor de noroc, personajul atrage atentia prin contrastul puternic intre viata la care aspira si cea pe care o traieste. Complexitatea personajului si contradictiile sale interioare sunt puse in valoare de trei actori, fiecare surprinzand ipostaze diferite ale personalitatii protagonistului.

Cinic, rational, familist si golan, Tudor este caracterizat prin demnitate, calitate ce uneori este transformata intr-un orgoliu urias care nu ii aduce prea multe avantaje. Pus intr-o situatie limita de catre un grup de interlopi, Tudor nu reuseste sa faca fata situatiei cu luciditate. Asistam astfel la un amalgam de reactii si porniri ale personajului, care reflecta problemele si valorile generatiei sale.

Daca ratati spectacolul de joi, mai aveti o sansa in 26 octombrie de la ora 20,00.

Distribuția: Valentin Oncu, Paul Socol, Doru Talos

Regia: Leta Popescu

Autor: Bogdan Cosa

Dramaturg: Adriana Hagan

Sursa: http://reactor-cluj.com

Reactor de creație și experiment, Cluj-Napoca, str.Petofi Sandor, nr 4.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner