Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Primăria Cluj-Napoca organizează Târgul de Crăciun în Piața Unirii. Perioada de desfășurare este de aproape o lună, din data de 1 decembrie până în data de 21 decembrie 2014. În acest interval,  Piața Unirii va fi locul în care clujenii vor simți atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Pentru a intra în spiritul sărbătorilor, în fiecare seară se vor susține concerte de muzică live. Artiștii renumiți care vor încânta publicul clujean sunt Smiley, Connecte-R,  Delia, Hara, Cargo, Fuego. De asemenea, concertele de muzică populară și colindele nu vor lipsi. Sava Negrean Brudaşcu, Ionuţ Fulea, Dinu Iancu Sălăjanu, Aurel Tămaş, Dumitru Fărcaş, Ansamblul “Mărţişorul”, Grupul Iza, Corul bărbătesc din Finteuşul Mare, Şcoala Populară de Arte “Tudor Jarda” Cluj, Opera Naţională Română Cluj-Napoca şi Corul Filarmonicii de Stat Transilvania vor fi prezenți pentru a încălzi atmosfera și pentru a ofer clujenilor spectacole specific perioadei.

Pe perioadă de aproape o lună, Piața Unirii se va însufleți. Căsuțele de turtă dulce, cozonacii, produsele tradiţionale, atelierele pentru copii şi ornamentele de Crăciun vor crea o atmosferă de sărbătoare. Clujenii care doresc să își petreacă timpul liber într-un mod specific iernii se vor putea bucura de patinoar. În zilele de 1, 5, 24 și 31 decembrie intrarea va fi liberă.

La Târgul de Crăciun din acest an vor fi demonstrații culinare. Atelierele oferite de restaurantul Memo 10 vor reaminti obiceiurile culinare tradiționale în fiecare sfârșit de săptămână (joi, vineri, sâmbătă și duminică).

Programul de concerte din Piața Unirii poate fi consultat la adresa: http://www.napocanews.ro/2014/11/vezi-programul-targului-de-craciun-din-piata-unirii-care-incepe-in-1-decembrie.html

Sursă: http://www.monitorulcj.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner