Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Spiritul Sărbătorilor își face simțită prezența la Cluj!

 

Opera Națională Română din Cluj-Napoca este gazda celui mai grandios, strălucitor și magic Concert de Crăciun al anului, vineri, 19 decembrie, ora 19.00,  la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Pentru prima dată pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, publicul este invitat la un spectacol liric impresionant, realizat în premieră națională absolută.

Pe o regie artistică spectaculoasă de operă, colind şi dans,  serata dedicată sărbătorilor de iarnă va reuni într-un spectacol unic desăvârșit Soliștii, Orchestra, Corul şi Corpul de balet al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, cu participarea extraordinară a artiștilor invitați Grigore Leşe şi Marcel Pavel, acompaniaţi de tinerele talente ale Corului de copii ”Junior VIP”, Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj şi Ansamblul Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică  „Octavian Stroia”.

Concertul va aborda arii din repertoriul liric universal al compozitorilor Giuseppe Verdi, Georges Bizet, Giacomo Puccini, Jacques Offenbach, Johann Strauss,  Franz Lehár și a celor mai îndrăgite canțonete, completate de colinde tradiţionale autentice şi clasicele cântece europene de sărbători, într-un spectacol în distinsul stil vienez.

Vă invităm să luați parte la un eveniment plin de magie.

 

 

sursa :  www.evetim.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner