Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Dexter Walker & Zion Movement au susținut în 11 decembrie pe scena Teatrului National Cluj un concert de gospel plin de energie și emoție, în cadrul turneului internațional European susținut cu prilejul Sărbătorilor de Iarna.

Show-ul a fost organizat de Amprenta Advertising și EBS România, o companie NTT DATA.

 

Un cor de 35 de artiști din Chicago, Dexter Walker & Zion Movement, în 2014 au fost câștigătorii premiului Stellar Award pentru cel mai bun cor de Gospel. Conform organizatorilor, vasta experiență ”pe scena acestui gen artistic a reinventat legătura emoțională între cor și public, inserând noi acorduri de păstrare a formei muzicale în imnurile creștine. Intenția care conduce fiecare alegere muzicală a lui Dexter Walker și Zion Movement este convingerea că muzica poate întruchipa mult mai mult decât simple cuvinte și note, o forță capabilă de a implica și încuraja pe oricine care ascultă, devenind astfel, o prețioasă sursă de inspirație pentru toată lumea”.

Gospelul mai este cunoscut și cu denumirea de cântec evanghelic și are o istorie mai lungă decât blues-ul sau jazz-ul, fiind considerat o varianta modernă a cântecului negro spiritual.

 

Sursa : www.ziardecluj.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner