Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

Sâmbătă, 13 decembrie 2014, Teatrul Național Cluj și-a redeschis porțile pentru cei pasionați de teatru și operă. Noaptea Porților Deschise se află deja la a treia ediție, intrarea fiind gratuită, iar evenimentul s-a desfășurat în Sala mare, în Studio „Art Club” și în foaierele teatrului.

Activitățile din cadrul evenimentului au fost ATELIERUL DE MACHIAJ TEATRAL,condus de actrița Melania Ursu, ATELIERUL DE MĂȘTI cu scenograful Cristian Rusu și regizorul Tudor Lucanu, ATELIERUL DE ANIMAȚIE susținut de Paul Mureșan. Acesta este câștigătorul a două premii importante : Premiul pentru cel mai bun film de animație la Festivalul Filmul de Piatră și Premiul pentru cel mai bun film românesc la Festivalul Anim`est. La aceste activități cei prezenți au avut ocazia să participe activ la crearea unei animații, realizarea de machiaje și măști. A avut loc și un ATELIER DE MIȘCARE – ÎN CĂUTAREA CORPULUI EXPRESIV, condus de actrița Sânziana Tarța, avându-l ca invitat pe Szabó Jószef (violoncel).

Pe Scena Mare s-au putut urmări recitalul de muzică interbelică IUBESC FEMEIA, susținut de actorul Ruslan Bârlea, acompaniat la pian de Lucian Duşa, proiecția MAKING-OFF-ul spectacolului CE NEMAIPOMENITĂ AIUREALĂ! de Eugène Ionesco, filmul realizat de Mihai Chirilă (camera) şi Rodi Cotenescu (montaj). A avut loc și o SESIUNE DE ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI cu actorii Teatrului Naţional Cluj-Napoca Cornel Răileanu, Cătălin Herlo, Anca Hanu, Romina Merei.  Tema dezbătută a fost colaborarea  cu regizorul Silviu Purcărete în realizarea spectacolului CE NEMAIPOMENITĂ AIUREALĂ! Invitații s-au bucurat și de un un CONCERT CU BUCĂŢI DIN CONCERTE cu Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman.

Evenimentul s-a încheiat cu un Stand-up comedy cu Dragoş Pop. Spectacolul prezentat în acest an a fost INSTALATORUL.

Sursa : http://www.teatrulnationalcluj.ro/

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner