Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Divertisment

A început sezonul târgurilor de nunți, iar la Cluj-Napoca, primul astfel de eveniment și-a deschis, vineri, porțile. Târgul „Nuntă la Palat” a adunat în acest an aproximativ 120 de expozanți care își prezintă serviciile cu tot ceea ce înseamnă organizarea unei nunți: decoratul sălii, aranjamentele florale, invitațiile, verighetele, prăjiturile și, bineînțeles, rochiile de mireasă și costumele de mire.

” „Nuntă la palat” este târgul care dă tonul în materie de noutăți în ceea ce privește organizarea unei nunți. Avem peste 100 de expozanți în cadrul târgului, iar viitorii miri pot să își găsească aici absolut tot ce au nevoie pentru nunta lor. Ca și noutăți, în ceea ce privește decorațiunile, foarte mult se merge pe baldachine, ceremonii în aer liber, dacă este posibil, dacă nu se poate improviza un colț verde în incinta unui restaurant. Noutăți ar mai fi foarte multe, bijuterii personalizate, cristale, cu diamante, pentru toate bugetele, candy bar, foarte mult cocktail bar, avem chiar trupe de entertainement. În materie de rochii, tendințele sunt cu multă dantelă, alb mai puțin, mai mult nuanțe de crem, ivoir, culoarea untului, se pune accent pe feminitate și senzualitate, dar nu într-un mod vulgar. Bineînțeles, că în cadrul târgului sunt și reduceri, la unele standuri chiar consistente. De exemplu avem un expozant care oferă 50% reducere la rochiile din sezonul trecut”, declarat pentru Vocea Transilvaniei, Anca Gădălean, organizatorul târgului.

În ceea ce privește entertainment-ul, Asociația Culturală Lida oferă posibilitatea de a te bucura la nunta ta de un moment artistic constând în muzică, dansuri și jocuri populare specifice zonei Ardealului. Dansatorii doresc să transmită bucuria de a trăi și tradițiile românești autentice.

Ansamblurile de dansuri populare vă pot face nunta mai frumoasă și vă pot transmite emoția muzicii și a dansului popular tradițional românesc!

Pentru iubitorii de muzică populară, Maria Golban Șomlea vă poate oferi momente artistice pentru o nuntă de neuitat. Prin muzica sa, Maria dorește să aducă în prezent și să ducă mai departe viața vetrelor tradiționale de altădată.

Atracția târgului o reprezită, ca în fiecare an, rochiile de mireasă. Nici nu e de mirare că majoritatea expozanților sunt reprezentanți ale unor renumite case de modă, care și-au adus cele mai frumoase și valoroase creații. De exemplu, Salonul Emma a scos deja pentru 2015, o colecție nouă de rochii de mireasă, lucrate manual, cu dantelă și cristale swarovski. Pentru cel mai scump exemplar, o viitoare mireasă trebuie să scoată din buzunar aproape 4 mii de euro.

Și domnii au parte de noutăți pentru anul 2015, astfel că designerii au venit cu idei noi pentru costumele de mire. Clasicul costum negru poate fi înlocuit, iar specialiștii spun că la un pantalon negru, merge de minune un sacou gri.

La o nuntă prăjiturile sunt nelispite, iar pentru acest an, cofetarii s-au gândit deja cum trebuie să arate candy barul sau tortul miresei. De exemplu, ideea celor de la cofetăria Friandise este ca mireasa să își facă un tort din mini tortulețe.

Există și restaurante care pentru 2015 s-au reinventat și au creat meniuri cu specific străin. La City Plaza, de exemplu, mirii pot alege meniu pe specific românesc, italian sau din bucătăria internațională.

 

Sursa: http://www.ziare.com/cluj-napoca/articole/targ+nunta+la+palat

 

 

 

Comentarii  

 
0 # Anemonalove 16-07-2017 20:34
Hi fellas! Who wants to chat with me? I'm live at HotBabesCams.com, we can chat, you
can watch me live for free, my nickname is Anemonalove , here is my photo:

https://3.bp.blogspot.com/-u5pGYuGNsSo/WVixiO8RBUI/AAAAAAAAAFA/JWa2LHHFI2AkHParQa3fwwHhVijolmq8QCLcBGAs/s1600/hottest%2Bwebcam%2Bgirl%2B-%2BAnemonalove.jpg
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # DannieJuicy 29-09-2018 04:35
Hi. I see that you don't update your page too often.
I know that writing articles is boring and time consuming.
But did you know that there is a tool that allows you
to create new posts using existing content (from article directories or
other blogs from your niche)? And it does it very well. The new articles are unique and pass the copyscape test.
Search in google and try: miftolo's tools
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner