Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 12
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Floreşti

Potenţiale candidaturi la Primăria Floreşti din cadrul organizaţiei PSD Floreşti

logo psdOrganizaţia PSD Floreşti a crescut şi s-a dezvoltat odată cu deschiderea sediului din strada Eroilor. A atras noi membrii, s-a mobilizat, a pregătit acţiuni şi proiecte. Acest lucru dovedeşte faptul că există oameni care doresc să participe activ la dezvoltarea şi evoluţia comunei Floreşti. Şi cum comuna Floreşti se dezvoltă cu paşi repezi aşa şi oamenii trebuie să acţioneze pentru a rezolva problemele comunităţii care apar. Astfel în cadrul Partidului Social Democrat s-au prefigurat deja două posibile candidaturi la Primăria Floreşti.

O primă candidatură este cea a unei femei de afaceri şi consilier-juridic, Florentina Vaida, născută în localitatea Floreşti şi actual locuitor al comunei. În această calitate a relaţionat cu persoane din cele mai diverse domenii, a negociat contracte, a condus firme cu peste 20 de angajaţi şi a apărat drepturile oamenilor.

La întrebarea “Ce credeţi dumneavoastră că vă recomandă pentru această candidatură la Primăria Floreşti?” răspunsul doamnei Florentina Vaida a fost următorul: “Prea mult timp am stat deoparte privind la alţii cum îşi etalează talentele, dar ajung să nu facă mai nimic în slujba localităţii Floreşti şi cum vocea celor care încearcă să facă ceva este parţial ascultată. Am trăit şi trăiesc în această comună, îi cunosc problemele şi îi cunosc oamenii. Meseria mea de bază este cea de asistentă medicală – prin urmare, îmi pasă de ceilalţi, iar pregătirea mea ulterioară ca jurist m-a învăţat să reprezint şi să lupt pentru drepturile oamenilor. Ca femeie şi mamă a doi copii, sunt o bună organizatoare a muncii, disciplinată, riguroasă, ambiţioasă şi capabilă de luptă pentru îndeplinirea scopurilor propuse. Totuşi încerc să fac dreptate cu dilomaţie şi nu cu duritate. Asta deoarece consider că a trecut vremea “pumnului în masă” şi a venit vremea tactului, diplomaţiei, înţelepciunii şi a muncii perseverente. Pot să aduc comuna Floreşti la standardele pe care însăşi cetăţenii floreşteni le impun.”

Un alt candidat este inginerul-constructor Hortensiu Liviu Cucu, locuitor al comunei Floreşti, actual cadru universitar la Facultatea de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca.  În această calitate a condus cursuri, seminarii şi lucrări din cadrul disciplinelor: «Rezistenţa materialelor», «Teoria elasticităţii», «Metode numerice» şi «Structuri reticulate».

La întrebarea  “Ce credeţi dumneavoastră că vă recomandă pentru această candidatură la Primăria Floreşti?” domnul Liviu Cucu a răspuns: “În primul rand faptul că sunt inginer constructor mă face apt să am grijă de felul în care se construieşte în Floreşti, cunosc foarte multe despre întocmirea planurilor de urbanism. În al doilea rând, faptul că nu am avut implicare politică până acum mă face capabil să am o imagine de ansamblu, mai mult, trăind într-un mediu universitar mi-am făcut o idée clară despre ceea ce înseamnă modernizare şi progres, iar comuna Floreşti are nevoie de apartenenţă europeană. Nu în ultimul rând, în activitatea de formare a studenţilor şi de coordonare a lucrărilor acestora a căpătat experienţă în a relaţiona cu oamenii”.

Prin urmare, în preocuparea permanentă pentru dezvoltarea localităţii Floreşti, organizaţia PSD Floreşti se străduie să vină în sprijinul cetăţenilor cu candidaţi potriviţi care să le reprezinte interesele şi care să gestioneze cu succes toate problemele cu care se confruntă localitatea.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner