Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 24
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Floreşti

parteneriAcesta a fost titlul mesajului adresat cititorilor de către echipa redacţională a primei publicaţii apărute în urmă cu aproape un an în comuna Floreşti sub cunoscutul nume “EXCLUSIV FLOREŞTI“.

În cadrul aceluiaşi mesaj a fost lansată ideea unui parteneriat între d-voastră cititorii, locuitori ai Floreştiului şi echipa ce constituia la acea vreme, redacţia ziarului de ştiri, noutăţi, anunţuri.

Acum, la apropiata aniversare a unui an de la lansarea unui proiect plin de elan, îmi revine,  mie, managerului societăţii, sub egida căreia a s-a lansat “EXCLUSIV FLOREŞTI”, sarcina de a vă supune atenţiei faptul că drumul unei idei şi a unei acţiuni nu este întotdeauna lin şi fără obstacole.

După cum şi comunitatea din Floreşti se află într-o continuă formare şi căutare a identităţii, aşa şi noi cei ce am pornit la drum în urmă cu un an, am căutat să devenim acel partener viabil şi credibil al cititorilor noştri. În consecinţă, am fost supuşi transformării.

Acum ne prezentăm în faţa d-voastră cu o nouă ofertă.

Repornim la drum într-o nouă prezentare, cu altă echipă, în formatul unei publicaţii lunare cu 6 pagini si cu un nou site: www.efloresti.ro .Vom apărea în prima joi din fiecare lună şi ne puteţi găsi în diversele instituţii  şi societăţi comerciale din localitate: bănci, poliţie, primărie, magazine, restaurante, chioşcuri de presă etc.

Domeniile cuprinse în noul format se doresc a fi un "altfel" de partener al d-voastră. Publicaţia însăşi va încerca să devină parte integrantă a vieţii de zi cu zi, să vă afle dorinţele, proiectele, ideile, nemulţumirile, să fie şi să devină cu adevărat instrumentul cu ajutorul căruia d-voastră, locuitorii Floreştiului să fiţi informaţi, să luaţi atitudine, să vă implicaţi activ în crearea identităţii comunitare.

De aceea aşteptăm să ne contactaţi şi să veniţi în sprijinul nostru cu comentarii, sesizări, propuneri la ceea ce vă prezentăm noi,  acum,  prin intermediul primei publicaţii din istoria acestei localităţi:  “EXCLUSIV FLOREŞTI”!

 

Comentarii  

 
-1 # claudia 10-12-2010 15:41
Mult noroc echipei curajoase! E nevoie de voi, e nevoie ca o felie de presa, care sa prezinte cu drag si implicare sufletele vecinilor de casa sau de bloc, dorintele unei comunitati care creste zilnic langa noi. Va tin pumnii pentru un drum cat mai lin, intr-o vreme plina de obstacole pentru noi toti
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 
 
0 # adriana 14-12-2010 13:36
Va doresc mult,mult succes.Poate cu ajutorul vostru,vom reusi sa devenim o comunitate unita,o comunitate de oameni mai buni,cu drepturi dar si obligatii.Sper ca initiativa voastra sa fie corect inteleasa si sustinuta.Va multumesc
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner