Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 18
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Floreşti

Cu toate că Ziua Naţională la Floreşti nu a însemnat paradă militară şi focuri de artificii, spectacole şi alte manifestări, totuşi, Floreştiul a sărbătorit ziua naţională prin două momente religioase şi un moment solemn.

Întâi a fost oficiată slujba religioasă la Biserica Ortodoxă de pe strada Avram Iancu, apoi a fost oficiat parastasul pentru pomenirea eroilor la Monumentul Eroilor din vecinătatea Primăriei Floreşti.

 

Pe lângă aceste manifestări religioase, la acelaşi monument, s-a organizat şi o depunere de coroane de flori din partea Primăriei Floreşti, a Consiliului Local şi a Partidului Social Democrat – Senator Alexandru Cordoş, manifestare la care au participat aproximativ 40 de persoane. Printre oficialităţile floreştene s-au aflat membrii ai Consiliului Local, viceprimarul comunei Floreşti, care a ţinut o scurtă cuvântare, precum şi reprezentanţi ai partidelor politice.

 

Condiţiile meteo nefavorabile au ţinut departe de eveniment o mare parte din reprezentanţii comunei şi ai partidelor politice, vreme neprielnică care însă nu i-a speriat pe membrii organizaţiei PSD Floreşti şi care au venit în număr destul de mare pentru a participa la această importantă sărbătoare a românilor de pretutindeni. Astfel, coloratura politică a evenimentului a fost dominată de culoarea roşie.

 

Comentarii  

 
0 # radu 16-12-2010 12:57
:D
va puneti in poza. vai, vai, vai
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner