Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 0
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Social - Sănătate

Sare de baie

Sarea de baie rămâne una dintre modalităţile simple ieftine şi plăcute de a ne relaxa şi a avea grijă de propria sănătate. Majoritatea dintre noi o folosim în mod exclusiv pentru relaxare sau combaterea stresului, însă ascunde mai multe calităţi decât putem bănui.

Proprietățile ei sunt folosite în scopuri terapeutice pentru calmarea durerilor şi prevenirea sau vindecarea unor boli serioase. Dar trebuie făcută diferența între diversele tipuri de sare de baie și cea medicală, folosită doar în anumite condiții și un anumit interval de timp. Pentru ca produsele să aibă într-adevăr garanţia efectului terapeutic trebuie să aibă notificare de la Ministerul Sănătăţii, fapt menţionat pe ambalaj.

Unul din cele mai cunoscute produse din domeniu este sarea de la Bazna, extrasă de la mare adâncime din subsolul staţiunii balneare cu acelaşi nume din judeţul Mureş. În sens profilactic ajută la fortificarea organismului, a sistemului osos, locomotor, la îmbunătăţirea laxităţii ligamentare şi musculo-articulare, în special pentru sportivi, dansatori profesionişti, balerini.

În sens terapeutic sarea de la Bazna ajută la reumatism, spondilită, artroze, discopatii lombare, dorsale, cervicale, periatrite, afecţiuni ortopedice, ale sistemului nervos şi boli ginecologice.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner