Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Ştiri - Sport

Între 25 - 28 aprilie 2012 urletul lupului te cheamă în Transilvania.

În apropiere de Cluj-Napoca va avea loc pentru a șasea oară cel mai autentic concurs off-road din Europa.

Nou în 2012: 4 zile întregi de cursă, locația desfășurării va fi în munți, la 40 de km distanță de oraș, iar pentru prima dată în cadrul acestui eveniment vor fi dedicate 2 zile de concurs și motocicliștilor.

Sezonul de concursuri pe ATV din Transilvania începe, ca în fiecare an, cu deja clasicul VÂNEAZĂ-LUPUL. Nu există în lung și în lat un traseu off-road mai solicitant decât la categoria Extreme. Însă pentru piloții cu mai puțină experiență, pentru Quad-iști sau pentru tot mai des întâlniții UTV-iști, ca de fiecare dată, traseele special amenajate vor fi salvate pe GPS-uri.

 
Nota data de utilizatori: / 229
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Sport

organizată în 6 Decembrie - sărbătoarea lui Moş Nicolae...

Gala sportului Floreştean 2010Adevărul este că Floreştiul are sportivi de valoare... Organizat la Casa de Cultură din Floreşti sub forma unui spectacol, evenimentul a fost o adevărată seară mondenă pentru floreşteni şi a atras în jur de 300 de persoane. Pe scenă s-au etalat talente autohtone, s-a dansat şi s-a cântat... Într-un cuvânt, oamenii Floreştiului au demonstrat că susţin ipoteza - „valorile româneşti trebuie premiate şi promovate, nu pierdute şi demontate”.

 

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner