Baner
Baner
Baner
Pentru Comunitate
Vă implicaţi în viaţa comunităţii din care faceţi parte?
 
După 20 de ani...
Mai credeţi în Democraţie?
 
Aurul nostru
Cine vreţi să exploateze aurul din România?
 
Nota data de utilizatori: / 229
Cu cele mai mici noteCele mai bune 
Ştiri - Sport

organizată în 6 Decembrie - sărbătoarea lui Moş Nicolae...

Gala sportului Floreştean 2010Adevărul este că Floreştiul are sportivi de valoare... Organizat la Casa de Cultură din Floreşti sub forma unui spectacol, evenimentul a fost o adevărată seară mondenă pentru floreşteni şi a atras în jur de 300 de persoane. Pe scenă s-au etalat talente autohtone, s-a dansat şi s-a cântat... Într-un cuvânt, oamenii Floreştiului au demonstrat că susţin ipoteza - „valorile româneşti trebuie premiate şi promovate, nu pierdute şi demontate”.

Spectacolul a început în forţă cu dansurile grupului de dans modern ale Şcolii Generale Luna de Sus şi ale grupului de majorete ale Şcolii Generale „Gheorghe Şincai” Floreşti, intercalate cu momente lirice interpretate de cercul de chitară al Şcolii Generale Luna de Sus şi Corul Şcolii Generale „Gheorghe Şincai” Floreşti.

Momentul culminant al galei a fost desigur premierea sportivilor prezentat de Adrian Gherman, organizatorul evenimentului. Astfel le-au fost decernate premii şi trofee sportivilor floreşteni cu rezultate excepţionale, precum şi celor mai buni sportivi ai Floreştiului. Nu în ultimul rând au fost decernate diplome şi distincţii sponsorilor pentru susţinerea sportului de performanţă. Aceste momente solemne au fost întreţinute de o trupă autohtonă de muzică uşoară. În continuarea spectacolului atmosfera a fost încinsă de orchestra şi ansamblul „Cununa Someşeană” alături de interpreta de muzică populară Ioana Stetco şi interpreţii Alex şi Anda Vaida. Gala s-a încheiat cu momentele interpretate de Emilian de la Floreşti şi Antonio „Omul Orchestră”.

Ce se poate spune despre acest eveniment? Zumzetul auditoriului la final de spectacol precum şi ropotele de aplauze care au însoţit momentele au calificat din start evenimentul drept unul reuşit. Cetăţenii floreşteni se mobilizează şi demonstrează din ce în ce mai mult că funcţioneză ca o comunitate activă şi responsabilă.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Facebook

Baner

Organizatia E.M.M.A.

Baner
Baner